Diensten

Wat voor diensten verlenen wij?

 

 

Mensen die in de zorg werken hebben niet gekozen voor een administratieve baan, maar voor vak dat vooral gaat om het helpen van andere mensen. Het gebruik informatie en technologie is voor het leveren van goede zorg essentieel, maar het is en blijft een bijzaak. De administratieve last moet minimaal zijn, toegang tot informatie moet handig en snel, techniek moet soepel werken. Onze dienstverlening is erop gericht om dat voor de zorg te regelen.

"Met verstand van zowel de zorg als van informatie en technologie helpen we zorginstellingen om goede oplossingen te vinden, te realiseren en te laten werken."

Selectie en implementatie van een Elektronisch Cliënten dossier (ECD)

Het ECD is een belangrijk hulpmiddel voor de zorg. Het vormt de administratieve en logistieke kern van het zorgbedrijf, maar betreft ook het zorginhoudelijk dossier van de cliënten. Creq helpt zorginstellingen bij de selectie van een ECD, de inrichting en de implementatie (de zorg er slagvaardig mee laten werken).

De digitale transformatie: een nieuwe werkomgeving voor de zorg

“Leuk zo’n nieuw ECD, maar wel jammer dat we nog steeds op een vaste werkplek op kantoor moeten inloggen om erbij te kunnen…”. Net zoals andere bedrijven hebben zorginstellingen nog vaak een kantoornetwerk met werkplekken in gebruik. Medewerkers zijn echter bezig bij en met de cliënten en heel vaak is daar geen werkstation.

Architectuur in de zorg

De inzet van verschillende systemen, zowel toepassingen voor gebruikers als technische systemen, leidt op den duur tot vaak een ingewikkeld geheel. Door veranderingen, koppelingen, nieuwe werkprocessen, nieuwe systemen die oudere zouden vervangen, 

ontbreekt het in de praktijk vaak aan helder overzicht en een duidelijke structurering.

Adoptie en begeleiding

Veel initiatieven en veranderingen hebben impact op de gebruikersorganisatie. Medewerkers in de zorg willen we goed begeleiden bij die veranderingen, zeker als het te maken heeft met kritisch gebruik van informatie met directe invloed op de kwaliteit van de zorg. Wij nemen de mensen mee en gaan samen met hen de reis maken naar de nieuwe bestemming.

Stuurinformatie

Stuurinformatie bestaat uit rapporten met financiële, productie en HR-informatie, specifieke vragen en dashboards. In de praktijk blijkt de stuurinformatie bij instellingen problemen op te leveren. Zo gaat het samenstellen van de periodieke rapporten (bijvoorbeeld MIC en VBM) vaak gepaard met handmatig werk, meestal in Excel.

Support & services

Ons team support en services kan u bij het volgende ondersteunen:

  • Functioneel applicatiebeheer van diverse applicaties denk aan ECD's, DWO-omgevingen, planning- en roosterapplicatie etc. We hebben ervaring met veel applicaties. We leveren inrichtingswerk en releasemanagement.

  • Migratieondersteuning na of tijdens een implementatie.

Herkent u jezelf in de bovenstaande tekst of wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

E: info@creq.nl

T: 079-3162591

Delftsewallen 26

2712 AS Zoetermeer

  • White LinkedIn Icon

© 2018 BY CREQ